Presentatie Boeken

Boek de presentatie:
“In het oog van Google” door Emiel Jans

Wil je up-to-date zijn en weten waar je vandaag op in moet zetten om morgen nog relevant te zijn? Dan is deze sessie iets voor jou.​​​​​​​

Wil je up-to-date zijn en weten waar je vandaag op in moet zetten om morgen nog relevant te zijn? Dan is deze sessie iets voor jou.

Presentatie Boeken

De juiste keuzes maken online

Waar moet je rekening mee houden om niet alleen vandaag, maar ook morgen en overmorgen nog goed gezien en gevonden te worden? Emiel Jans neemt je mee in het landschap van Google.

Bespaar veel tijd en geld

Niets zo vervelend als dubbel werk en (nog erger) dubbele investeringen. Wij tonen hoe je bedrijf online een eeuwig leven kan leiden dankzij Google.

Klaar voor de toekomst

Wat heeft de digitale toekomst voor ons in petto en hoe zorg je ervoor dat je daar klaar voor bent? Aan de hand van concrete voorbeelden tonen wij hoe je heel wat problemen zal vermijden.

Boek de presentatie:
“In het oog van Google”
door Emiel Jans

Een website alleen is niet meer genoeg. Succesvolle bedrijven profileren zich vandaag online via diverse sociale media kanalen en zetten in op de nieuwste technologieën om top of mind te blijven. Het lijkt voor de gemiddelde ondernemer allemaal tijdrovend, kostelijk en vermoeiend om hier consequent mee bezig te zijn.

Daarom brengen wij een duidelijk verhaal, vol tips & tricks waar je zelf mee aan de slag kan.

Presentatie Boeken

Events

Up-To-Date Klanten

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo wordt je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend


Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

Ontdek Meer