$show=/p/presentatie-boeken.html

 
Boek de presentatie:
“In het oog van Google” door Emiel Jans
 

Wil je up-to-date zijn en weten waar je vandaag op in moet zetten om morgen nog relevant te zijn? Dan is deze sessie iets voor jou.​​​​​​​

Wil je up-to-date zijn en weten waar je vandaag op in moet zetten om morgen nog relevant te zijn? Dan is deze sessie iets voor jou.

PRESENTIE BOEKEN

De juiste keuzes maken online

Waar moet je rekening mee houden om niet alleen vandaag, maar ook morgen en overmorgen nog goed gezien en gevonden te worden? Emiel Jans neemt je mee in het landschap van Google.

Bespaar veel tijd 
en geld

Niets zo vervelend als dubbel werk en (nog erger) dubbele investeringen. Wij tonen hoe je bedrijf online een eeuwig leven kan leiden dankzij Google.

Klaar voor
de toekomst

Wat heeft de digitale toekomst voor ons in petto en hoe zorg je ervoor dat je daar klaar voor bent? Aan de hand van concrete voorbeelden tonen wij hoe je heel wat problemen zal vermijden.

Boek de presentatie:
“In het oog van Google”
door Emiel Jans

Een website alleen is niet meer genoeg. Succesvolle bedrijven profileren zich vandaag online via diverse sociale media kanalen en zetten in op de nieuwste technologie├źn om top of mind te blijven. Het lijkt voor de gemiddelde ondernemer allemaal tijdrovend, kostelijk en vermoeiend om hier consequent mee bezig te zijn. 

Daarom brengen wij een duidelijk verhaal, vol tips & tricks waar je zelf mee aan de slag kan.

PRESENTIE BOEKEN
Emiel's enthousiasme werkt aanstekelijk. Hij deelt veel nuttige tips en tricks waar iedereen van op de hoogte moet zijn.

Gert Schreurs

Marketingmanager | VKW Limburg
Emiel heeft voor ons een zeer duidelijk verhaal over Google gehouden en werd door de toehoorders van het symposium als meest levende en informatieve spreker uitgeroepen. 

Edwin Ummels

Organisator | 50+ Recruitment event
Emiel is een zeer inspirerende spreker, hij neemt je mee in een interactieve sessie en weet moeilijke materie goed over te brengen.

Janou Martens

Secretaris | Limburgse Werkgevers Vereniging

Wilt u ook een presentatie? Wenst u Emiel Jans te boeken als spreker voor uw vereniging of bedrijf?

#Video's

Presentatie Boeken

Reeds in samenwerking met

Hoe kunnen wij u verder helpen?