Dit waren alle standhouders van de Bedrijvennetwerkdagen in 360°

UP-TO-DATE WebDesign tekende present voor de allereerste editie van de Bedrijvennetwerkdagen in Expo Hasselt, op 20 en 21 november. Het grootste netwerkevenement van Limburg is een organisatie van Kortrijk Xpo Organizations, in samenwerking met de Voka - Kamer van Koophandel Limburg.
Het doel? Ondernemers op een persoonlijke manier samenbrengen, zakelijke opportuniteiten aanreiken en ondernemerschap stimuleren. En bovenal: een gezicht geven aan de ondernemers achter het bedrijf. Nieuwe contacten leggen gaat op die manier bijzonder vlot.
Bovendien is de Bedrijvennetwerkdagen een cross-sectorevenement. Het slaat dus een brug naar alle andere mogelijke sectoren, waardoor er zich onverwachte opportuniteiten kunnen voordoen. En zo ontstaan er nieuwe samenwerkingen.

Maak het verschil met 360°-beelden

Was je met je bedrijf ook aanwezig op de beurs? Waren die twee dagen aanwezigheid toch wat aan de korte kant? Door 360°-beelden te schieten van je beursstand, kan je die nog lange tijd laten verder leven op je website en sociale media. Denk dan aan de invalshoek "Dit waren wij op de Bedrijvennetwerkdagen in Hasselt". 
Je kan die beelden vervolgens gebruiken als aankondiging voor toekomstige beurzen, niet alleen op je eigen website, maar ook op al je sociale media. Het potentiële bereik is dus enorm. Zo zet je jouw onderneming op een unieke manier in de kijker en maak je zeker en vast het verschil met je concurrenten.
Uiteraard is die virtuele beursstand maar één van de vele mogelijkheden. Onze grootste tip van het moment: maakt video's en 360°-beelden van jullie producten en diensten. Maar vooral: zorg voor een persoonlijk gevoel door je werknemers in de kijker te zetten en actief te betrekken bij je online communicatiestrategie.

Een persoonlijk beeld zegt meer dan 1.000 woorden

Een beeld met een persoonlijke boodschap zegt meer dan 1000 geschreven woorden. Lees zeker ook dit artikel met enkele handige tips om meer uit uw online communicatie te halen.
Zo lang de meesten hun website nog bekijken als een (uitgebreid) digitaal foldertje, zijn er nog heel wat kansen om op te vallen dankzij dit soort communicatie. Google, internet, sociale media en webshops. De wereld staat niet stil. Als je nog van betekenis wilt zijn, moet je overal aanwezig zijn. 
Het lijkt heel wat, maar dat hoeft het niet te zijn. Wij kunnen je helpen met een effectieve en budgetvriendelijke aanpak om jouw doelgroep online te bereiken. Interesse om uw website, webshop, social media, advertenties of algemene online aanpak persoonlijk te bespreken? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende afspraak.

Bekijk hier alvast meer dan 380 Google Reviews over onze aanpak en onze klanten aan het woord.

Hier kan je alle 360° beelden van de beurs terugvinden. Om snel te zoeken kan je de toetsen Ctrl + f (Windows) of command + f (Macbook) gebruiken en je bedrijfsnaam typen.

Let op: Hier worden uitzonderlijk veel YouTube video's tegelijk bekeken. Geef deze pagina dan ook een minuutje de tijd om te laden. 

Het Poetsbureau

Holiday Suites

DQS

Engels

Meet in Hasselt

Engels 

Getra

Centerparcs

Buropix

Ter Dolen

LNS ICT

Inegge

Heftruck Service Limburg

Punch Metals

L'exsellent

Aqtion

Opmerkelijk

Plopsa

Eurorent

Bewel

Mediahuis

Verisure

Diamond in a box

Cyclis

Simons Gereedschapmakerij

Start Sleep

A&L Technics

Greijn

FDS Promotions

Acryplex

Optimum Sorting

De Winning

Vlaio

Benvitec

Ventura

Compagnie Laurent

Grow for it

Voka Limburg

Gighouse

Lexus Hasselt

Hemelbrug

Ecodraft

Rexel

De Clerq & Partners

Melotte

VDAB

Ecodraft

Hemelbrug

Insight

Maris

Dolmans Landscaping

Convilguous

Willy Naesens

Mides

Allanta

Breetec

Moore Belgium

KMO Booster

Harmony

Iris

Level27

Bose Service Center

Liantis

Beckhoff

Younify

Luchtreinigers

Artnzo

Climapulse

Souvereyns Paletten

Yamauchi group

Studio Pieter Stockmans

Circuit Zolder

Work Wizards

P&V Panels

Kathagen

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo wordt je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

Ontdek Meer