Uitnodiging Google lunchseminar 2019: Meer en sneller klanten vinden online - Nuttige tips & tricks


Klanten bereiken online is een actueel thema waar veel ondernemers graag in vooruit willen. Alleen lijkt dat vaak een kostelijk, technisch en tijdrovend verhaal. Bovendien verandert het online landschap zo snel dat het steeds moeilijker wordt om in te zetten op de juiste dingen die hun waarde nog lang zullen opbrengen. Met de komst van nieuwe technologie├źn zoals augmented en virtual reality staat de volgende uitdaging alweer om de hoek. Hoe moet je hier als ondernemer mee omgaan?

Tijdens deze lunchseminars maakt u kennis met de belangrijkste Google diensten en social media kanalen die u zullen helpen om voor lange tijd een breed publiek te bereiken met uw boodschap. We tonen wat de toekomst van het internet voor u in petto heeft en hoe u nu in kan zetten op de juiste tools en apps om klaar te zijn voor die toekomst. Tot slot tonen we hoe u met een Smart-Site of een Smart-Blog al deze diensten en social media automatisch en eenvoudig aan het werk kan zetten voor u.

De topics van dit seminar: Google diensten, uw bedrijf online, uw concurrentie online, uw publiek online, de belangrijkste social media, de handigste apps, augmented & virtual reality en virtual assistants. 

                                             >> INSCHRIJVEN SEMINARIE<<

Bent u toe aan een nieuwe website of zoekt u een manier om met uw bestaande website of webshop eenvoudig en betaalbaar een groot publiek online te bereiken? Dan zal u deze sessie ongetwijfeld interessant vinden. We mikken op een gevarieerde en interactieve groep, dus de plaatsen zijn beperkt!

Deze datums zijn beschikbaar:
  1. Donderdag 17/01  - Maastricht - Gelissendomein 8-10 
  2. Donderdag 24/01  - Hasselt - H. van Veldekesingel 
  3. Donderdag 31/01  - Turnhout - Rubensstraat 104 
  4. Dinsdag 05/02 - Leuven - Grauwmeer 1
  5. Donderdag 07/02 - Geel - Kleinhoefstraat 5
  6. Dinsdag 12/02 - Aartselaar - Antwerpsesteenweg 124
  7. Donderdag 14/02 - Vilvoorde - Luchthavenlaan 27


Lees hier de Google-reviews die we in het verleden kregen over onze seminars, dienstverlening en strategie. Klik op de afbeelding om ze allemaal te lezen:


Bekijk hier enkele getuigenissen van klanten uit verschillende sectoren die met onze hulp een groot publiek weten te bereiken:


#Events

Zoek je een inspirerende spreker voor je event of webinar? Wil jij je deelnemers helpen met heel wat handige tips & tricks rond Google en innovatie?  

#Video's

Reeds in samenwerking met

Hoe kunnen wij u verder helpen?