Het belang van Google Reviews


De mening van anderen geeft steeds vaker de doorslag in de beslissing van aankoop of dienst waar we voor kiezen. Elk bedrijf zal zich steeds van zijn beste kant laten zien maar het is uiteindelijk uw reputatie die bepalend is voor uw succes. Dit werkt ook zo voor de zoekresultaten in Google.

Aan wie moet Google voorrang geven in de zoekresultaten? Diegene die een marketingteam heeft en een groot budget om tot in de puntjes in orde te zijn online, of het familiebedrijf dat een uitstekende service verleent en vele tevreden klanten heeft maar geen groot budget heeft om online aanwezig te zijn? Om precies deze reden zorgen Google Reviews voor een steeds grotere invloed op uw positie in Google. 

Hoe verzamel je reviews, wat is de impact op je positie online en hoe kan je dit zo eenvoudig mogelijk opvolgen en beheren? Dat leggen wij u graag uit tijdens onze infosessie. 

Interesse in dit onderwerp? Contacteer ons om Emiel Jans te boeken als spreker voor uw vereniging of bedrijf.

Bekijk hier de reacties van deelnemers van events uit het verleden:


#Events

Zoek je een inspirerende spreker voor je event of webinar? Wil jij je deelnemers helpen met heel wat handige tips & tricks rond Google en innovatie?  

#Video's

Reeds in samenwerking met

Hoe kunnen wij u verder helpen?