Google, ook voor uw bedrijf! De belangrijkste lessen uit de Google lunchseminarie | Officenter | Turnhout


Donderdag 5 en vrijdag 6 oktober vonden de Google lunchseminars van UP-TO-DATE WebDesign plaats in het Officenter van Turnhout. Volgende thema's kwamen aan bod:

Google, ook voor uw bedrijf! 

Tijdens de lunchseminaries werd het belang van Google voor jouw bedrijf en de rol van social media, e-mailmarketing en de juiste online content besproken. Deze factoren spelen een grote rol om eenvoudig te scoren bij jouw doelgroep en in de zoekresultaten van Google. Er werd ook dieper ingegaan op de toekomst van e-commercevirtual reality en the internet of things. Tot slot hebben we het gemak van een Smart-Site besproken.

24 tips om meer uit je smartphone te halen

24 handige tips om meer uit je smartphone te halen; ook dit werd besproken tijdens de lunchseminaries. Check zeker de kleine brochure met alle stemcommando's die je met Siri of Google Now kan gebruiken. 

Vond je onze infosessie interessant? We appreciëren het als je wat feedback hierover wilt geven op één van onze sociale media. Ik wil ook iedereen bedanken die dit al heeft gedaan! 

Onze strategie in het kort

Een website alleen is niet meer genoeg om online goed gezien en gevonden te worden. Succesvolle ondernemers profileren zich online via sociale media en nieuwsbrieven. Alleen lijkt dat complex en tijdrovend. Met een Smart-Site van Up-To-Date WebDesign is dat niet zo. Een Smart-Site is tijdsbesparend en eenvoudig te gebruiken.

Een Smart-Site is een mobiele, gebruiksvriendelijke website die in 1 klik al je websites, blogs, sociale media en nieuwsbrieven automatisch up-to-date brengt. Dat kan je zelfs via smartphone en via email doen. Bekijk hier de 12 redenen waarom een smart-site de juiste keuze is voor je bedrijf.Op zoek naar een nieuwe website of webshop? Wil je sociale media en mailings via nieuwsbrieven eenvoudig en professioneel up-to-date houden? Vraag dan hier je offerte aan of bel me op 0032473453946 om een persoonlijke afspraak te maken.

#Events

Zoek je een inspirerende spreker voor je event of webinar? Wil jij je deelnemers helpen met heel wat handige tips & tricks rond Google en innovatie?  

#Video's

Reeds in samenwerking met

Hoe kunnen wij u verder helpen?