Het belang van Google en social media voor je bedrijf | Ondernemersclub TRIOC | Hasselt


Tijdens een uiteenzetting van UP-TO-DATE WebDesign toont Emiel Jans hoe belangrijk Google is voor uw bedrijf en welke rol sociale media, e-mailmarketing en de juiste content online spelen om eenvoudig te scoren bij uw doelgroep en in de zoekresultaten. Er werd ook dieper ingegaan op de toekomst van e-commerce, virtual reality en the internet of things. Tot slot hebben we het gemak van een smart site besproken.

Wat is een Smart-Site? 

Een Smart-Site is een mobiele gebruiksvriendelijke website die in 1 klik al je websites, blogs, sociale media en nieuwsbrieven automatisch up-to-date brengt. Dat kan je zelfs via smartphone en via email doen. Wij organiseren regelmatig opleidingen rond het gebruik van onze tool en je kan op onze website een handleiding terugvinden waar je altijd op kan terugvallen.


Na de ontvangst vanaf 19:00u, startte de presentatie om 19:45u en eindigde omstreeks 21:00, waarna iedereen de kans kreeg om vragen te stellen. Tot slot werden er nog hapjes en drank voorzien tijdens een aangenaam netwerkmoment.

Vond u onze presentatie interessant? We appreciëren het als u wat feedback hierover wilt geven op één van onze sociale media:
Bent u op zoek naar een nieuwe website of webshop? Wilt u uw sociale media en nieuwsbrieven eenvoudig en professioneel up-to-date houden? Vraag dan hier uw offerte aan of bel me op 0032473453946 om een persoonlijke afspraak te maken.
Zoals beloofd nog enkele linken naar nuttige artikels:
Hier kan je een overzicht vinden van al onze artikels.

#Events

Zoek je een inspirerende spreker voor je event of webinar? Wil jij je deelnemers helpen met heel wat handige tips & tricks rond Google en innovatie?  

#Video's

Reeds in samenwerking met

Hoe kunnen wij u verder helpen?