Hoe word ik beter gevonden in Google | Horeca Info | Officenter Turnhout


Beter gevonden worden in Google en actief zijn op social media is iets wat iedereen wel wil. Het lijkt alleen een hele (kostelijke) opdracht om daar toe te komen. Emiel Jans van UP-TO-DATE WebDesign toonde tijdens zijn seminar aan hoe belangrijk Google is voor uw bedrijf en welke rol sociale media, e-mailmarketing en de juiste content online spelen om eenvoudig hoger te scoren in Google en bij uw doelgroep. We toonden wat Google nog voor ons in petto heeft en wat u moet weten om klaar te zijn voor de toekomst. Tot slot hebben we het gemak van een smart site besproken.


Vond u onze presentatie interessant? We appreciëren het als u kort wat feedback hierover wil geven op één van onze sociale media.

Nog even onze oplossing in het kort: Wat is een smart-site?

Een smart site is een mobiele gebruiksvriendelijke website die in 1 klik al je websites, blogs, sociale media en nieuwsbrieven automatisch up-to-date brengt. Dat kan je zelfs via GSM en via email doen. Bovendien organiseren wij regelmatig opleidingen rond het gebruik van onze tool en kan je een handleiding online terugvinden waar je altijd op terug kan vallen.


Na de ontvangst vanaf 12:30u, startte de presentatie om 13:00u en duurde tot ongeveer 16:30, waarna iedereen nog een drankje en een hapje kon nuttigen. Als er nog vragen of opmerkingen zijn kan u Emiel Jans bereiken op 0032473453946.

Enkele artikels die u interessant zal vinden:

Bent u op zoek naar een nieuwe website of webshop? Wilt u uw sociale media en nieuwsbrieven eenvoudig en professioneel up-to-date houden? Vraag dan hier uw offerte aan of bel me om een persoonlijke afspraak te maken.

Meest recent

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo wordt je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo wordt je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

Ontdek Meer