Hoger komen in de zoekresultaten van Google met UP-TO-DATE WebDesign | Officenter Hasselt


Hoger staan in de zoekresultaten van Google met je bedrijf is iets wat iedereen wilt. Het lijkt alleen een hele (kostelijke) opdracht om daar toe te komen. Emiel Jans van UP-TO-DATE WebDesign toonde tijdens zijn uiteenzetting aan hoe belangrijk Google is voor uw bedrijf en welke rol sociale media, e-mailmarketing en de juiste content online spelen om eenvoudig hoger te scoren in Google en bij uw doelgroep. We toonden wat Google nog voor ons in petto heeft en wat u moet weten om klaar te zijn voor de toekomst. Tot slot hebben we het gemak van een smart site besproken.Vond u onze presentatie interessant? We appreciëren het als u kort wat feedback hierover wil geven op één van onze sociale media (We zullen u zeker het plezier ook terug doen ;-)

Wat is een Smart-Site? 

Een Smart-Site is een mobiele gebruiksvriendelijke website die in 1 klik al je websites, blogs, sociale media en nieuwsbrieven automatisch up-to-date brengt. Dat kan je zelfs via GSM en via email doen. Bovendien organiseren wij regelmatig opleidingen rond het gebruik van onze tool en kan je een handleiding online terugvinden waar je altijd op terug kan vallen.Na de ontvangst vanaf 12:30u, startte de presentatie om 13:00u en duurde tot ongeveer 16:30, waarna iedereen nog een drankje en een hapje kon nuttigen aan de bar. Als er nog vragen of opmerkingen zijn kan u Emiel Jans bereiken op 0032473453946.Enkele artikels die u interessant zal vinden:
Bent u op zoek naar een nieuwe website of webshop? Wilt u uw sociale media en nieuwsbrieven eenvoudig en professioneel up-to-date houden? Vraag dan hier uw offerte aan of bel me om een persoonlijke afspraak te maken.


In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo wordt je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

Ontdek Meer