Jaarlijks 5000 nieuwe webshops in België

Tegen 2020 zullen er jaarlijks 5000 nieuwe webshops bijkomen in België. Dan zullen er meer online
dan offline winkels zijn in ons land. Dat kunnen we verwachten als de cijfers zo blijven stijgen als het afgelopen jaar. Dat becijferde de belangengroep BeCommerce. Belgische consumenten kochten in het tweede kwartaal van 2015 voor 1,97 miljard euro online. Daarmee is de online markt verantwoordelijk voor 14% van de uitgaven, ofwel 1 op de 7 euro’s.

Enkele cijfers:
  • 25000Het aantal webshops die vandaag draaien in België.
  • 6,7 miljoen - Het aantal belgen dat in het 2de kwartaal dit jaar online producten of diensten kocht.
  • 14 - Het aantal nieuwe webshops dat er nu dagelijks bijkomen in België.
  • 70% - Het aantal web gemiddeld 2,5 toestellen om online te surfen. Mobiel internet blijft toenemen in belang.
  • 95000 - Het aantal webwinkels in Nederland, waardoor er vandaag al meer webshops dan fysieke winkels zijn bij onze noorderburen. 
Voelt u ook de concurrentie van de online verkoop? Weet u niet meer van welk hout pijlen te maken in dit snel veranderende landschap? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

Bovendien helpen we u ook om op een efficiënte, gebruiksvriendelijke manier uw boodschap te verspreiden naar alle belangrijke social media. Met elk toestel, waar en wanneer dan ook. Enkele klanten die ondertussen UP-TO-DATE zijn:


#Events

Zoek je een inspirerende spreker voor je event of webinar? Wil jij je deelnemers helpen met heel wat handige tips & tricks rond Google en innovatie?  

#Video's

Reeds in samenwerking met

Hoe kunnen wij u verder helpen?