7 tekenen dat het tijd is voor een nieuwe website

Een nieuwe website, sociale media en nieuwsbrieven.. Het is iets wat regelmatig graag op de achtergrond verdwijnt. "Er zijn momenteel andere prioriteiten" klinkt het dan. En toch is het belangrijker dan ooit. Wanneer heeft u voor de laatste keer de Gouden Gids nog open gedaan, op zoek naar een bedrijf? Dat brengt me trouwens gelijk tot het eerste punt:

Mond tot mond reclame en de Gouden Gids bezorgen u uw nieuwe klanten

Dat kan uiteraard (althans voorlopig nog) het geval zijn. Maar dat wil ook zeggen dat u een concurrent vrij spel geeft online, waardoor u ongetwijfeld heel wat kansen laat liggen. Google is nu de nieuwe Gouden Gids en mond tot mond gaat nu via Facebook.De laatste update die werd gedaan was ergens in de tijd dat de website werd gemaakt

Het is als vloeken in Google's kerk. Een website die nooit een update krijgt en statisch blijft zal onvermijdelijk afgestraft worden in de zoekresultaten. Elke concurrent die wel updates doet, scoort meer bezoekers en klanten met hun website dan u.

Voor elke update of nieuwe foto heeft u uw webdesigner nodig 

Dit is niet meer van deze tijd. Onze websites kan u zelf updaten via email of via uw smartphone.

U bent er zeker van dat u geen extra klanten zal vinden via sociale media

Dit horen we regelmatig en ik kan het u rechtuit zeggen: U vergist zich. Het is door niet aanwezig te zijn op al die sociale media dat u geen idee heeft welke kansen u laat liggen. Door hier op in te zetten kan u een veel bredere markt aanboren, en krijgt u een beter beeld waar uw concurrenten mee bezig zijn.

Er is helemaal geen tijd om daar mee bezig te zijn

Productiviteit en efficiƫntie gaan hand in hand. Het veel te druk hebben is helemaal verleden tijd. Door op een slimme manier uw online verhaal aan elkaar te koppelen, kan u eenvoudig aanwezig zijn op alle belangrijke netwerken. Door dit nu links te laten liggen mist u de trein, die gestaag maar zeker aan tempo toeneemt. Uw concurrenten die dit wel doen, verankeren zich stevig op het net.

We zitten in een economische dip en hebben daar geen budget voor

Wie stopt met investeren en evolueren, kan gelijk de boeken erbij neerleggen. Denk aan de namen die in laatste jaren aan bekendheid en populariteit zijn gegroeid.  Grote kans dat zij net meer hebben geĆÆnvesteerd in promotie en marketing, waardoor zij het nu beter doen. Door te vernieuwen en te investeren boort u nieuwe markten aan en bereikt u een bredere doelgroep.

U heeft geen vertrouwen in cowboys en hun lange termijn contracten

Krijgt u een tablet of een computer aangeboden bij uw nieuwe website? Denkt u dat die computer gratis is? Natuurlijk niet.. daar betaald u gewoon zelf voor. Wij zijn zelf een familiebedrijf die het moeten hebben van tevreden klanten die graag met ons samenwerken.

Enkele bedrijven die ondertussen UP-TO-DATE zijn:


                    http://bbtklimburg.blogspot.be/

http://notarisjoossens.blogspot.be/http://www.sparwijchmaal.be/http://www.gervi-wellness-nieuws.be/

http://site.rainpharma.com/
http://shop.rainpharma.com/nl/
http://rainpharma.blogspot.be/


http://www.bodycentrum.be/
http://shop.bodycentrum.be/
http://bodycentrum.blogspot.be/

http://www.professioneelfinancieeladvies.be/
http://professioneelfinancieeladvies.blogspot.be/

http://www.nijsten.be/
http://nijstenverzekeringen.blogspot.be/http://www.verisol.be/
http://verisolbelgium.blogspot.be/


Kijk hier voor een overzicht van veel meer referenties. Vragen of opmerkingen? Laat het me gerust weten: emiel.jans@uptodatewebdesign.be of bel me op 0473453946. Meest recent

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo wordt je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo wordt je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

Ontdek Meer