Google lanceert vandaag PAC-maps voor Google Maps

Google heeft de laatste jaren veel gedaan om Maps nauwkeuriger, gebruiksvriendelijker en informatiever te maken.

  • Met Streetview kunnen we van zowat overal ter wereld een kijkje nemen op plaatsen waar we niet zomaar even kunnen binnenspringen. 
  • Met Google views kan iedereen zelf 360° foto's maken (bv. van het interieur van uw kantoor of winkel) en openbaar plaatsen in Google Streetview & vervolgens delen via Google+ of Blogger. 
  • Dankzij de verbeterde integratie met Google+ hoeven we ondertussen geen adressen in te geven, maar enkel de naam van een winkel of het bedrijf om er naartoe te navigeren. Voorwaarde is wel dat al uw informatie online UP-TO-DATE is.

Wat Google Maps nog niet doet, is ons vertellen waar we vooral niet naartoe moeten gaan. Daar wordt vandaag verandering in gebracht de lancering van PAC-maps.


Met de hulp van 4 virtuele boosdoeners (Pinky, Blinky, Inky en Clyde) wordt er snel duidelijk gemaakt waar je vooral niet moet zijn. Old school en nostalgisch met pac-man een weg door je eigen buurt eten was nog nooit zo leuk. De wijk achter het Klooster in Gellik hebben we alvast overwonnen. Check hier via desktop of met de laatste versie van Google Maps op Android en iPhone.

#Events

Zoek je een inspirerende spreker voor je event of webinar? Wil jij je deelnemers helpen met heel wat handige tips & tricks rond Google en innovatie?  

#Video's

Reeds in samenwerking met

Hoe kunnen wij u verder helpen?