Zoekt u een kerstboom of kerstbomen? In Google is het een wereld van verschil.


U levert de nodige inspanningen en budgetten om op te vallen op het internet met uw website en hoopt dan zo goed mogelijk gevonden te worden door Google. Maar maakt u ook gebruik van de juiste (zoek)woorden in uw website en uw andere online communicatie?

Er wordt 5 keer meer gezocht naar een 'kerstboom' dan naar 'kerstbomen'. Het is dus aangewezen het enkelvoud in uw paginatitels en berichten te verwerken, in plaats van het meervoud. Dan heeft u namelijk 5 keer meer kans om gevonden te worden. En hoeveel extra bezoekers zou u zo nog kunnen verwelkomen op uw website mits u de juiste zoekwoorden zou gebruiken? Wij helpen u om op een gemakkelijke en effectieve manier uw (potentiële) klanten te bereiken.

Blog als aangeefluik voor de juiste zoekwoorden

Een blog is een snelle en eenvoudige manier om interessante informatie te delen en te scoren op het internet. Elk blogbericht wordt geïndexeerd door Google en kan dus een extra zoekresultaat opleveren. Dit verhoogt uw vindbaarheid en naambekendheid aanzienlijk!


Google helpt ons dankzij rapporten rond zoekgedrag, woordgebruik en trends om te weten wat er wanneer moet geblogd worden. Door te meten wanneer de juiste boodschap op het juiste moment moet gepost worden, kunnen we zelfs een communicatieplan opstellen zodat uw berichten de grootste kans hebben op succes!

Het vraagt allemaal veel tijd, zowel in voorbereiding als in uitvoering. Goed communiceren is immers een onmisbaar aspect van zaken doen. Uw klanten willen u vinden op een manier die voor hen vanzelfsprekend en gemakkelijk is. Wij maken het voor u gemakkelijk.

Wij helpen u met het opzetten van een eenvoudige structuur om uw boodschap via diverse kanalen de wereld in te sturen. Via één aangeefluik uw boodschap verspreiden.
Wij leggen het U uit.

Bovendien vergroot u de kans dat u hoger scoort in Google en dat u gevonden zal worden via de verschillende publicaties.

Wij mogen U succesvol maken? Dan maken wij voor u een gratis analyse om eenvoudig UP-TO-DATE te blijven met uw klanten. Wacht niet langer en contacteer ons.

Wij staan voor U klaar!

Met vriendelijke groeten,


+IVAN JANS | WEB Designer & Google expert
+UP-TO-DATE WebDesign
Tel. +32 89 206 079 | Mob. +32 487 332 177

KEEP YOUR CONTENT UP-TO-DATE WITH GOOGLE
E-mail | Blog | Site www.uptodatewebdesign.com

#Events

Zoek je een inspirerende spreker voor je event of webinar? Wil jij je deelnemers helpen met heel wat handige tips & tricks rond Google en innovatie?  

#Video's

Reeds in samenwerking met

Hoe kunnen wij u verder helpen?