De beste ploegopstelling volgens Google


Ook u kan net zoals Marc Wilmots over het juiste spelersmateriaal beschikken om te scoren op het internet bij uw klanten, bezoekers & volgers:

  • Met Google Blogger als spelverdeler gaat u de aanval openen door een bericht te posten en te delen ...
  • Via E-mailing in de spits kan u meteen op doel schieten naar uw abonnees of adressenbestanden en naderhand uw doelkansen analyseren ...
  • Op het middenveld passeren de Social Media (Facebook, Linkedin, Twitter & Google+) uw bericht door naar uw volgers en hun supporters ...
  • We hebben een SEO-vriendelijke verdediging (YouTube, RSS, Pinterest & Flipboard) met eerder een afwachtende houding maar die toch ook regelmatig opkomen in de zoekresultaten ...
  • En in doel waakt uw CMS Website over uw reputatie en is vaak nog verantwoordelijk voor 80% van al uw zoekresultaten en dus nieuwe scoringskansen.

Wilt u ook blijvend scoren op het internet?

Een blog is een snelle en eenvoudige manier om interessante informatie te delen en te scoren op het internet. Elk blogbericht wordt geïndexeerd door Google en kan dus een extra zoekresultaat opleveren. Dit verhoogt uw vindbaarheid en naambekendheid aanzienlijk!


Google helpt ons dankzij rapporten rond zoekgedrag, woordgebruik en trends om te weten wat er wanneer moet geblogd worden. Door te meten wanneer de juiste boodschap op het juiste moment moet gepost worden, kunnen we zelfs een communicatieplan opstellen zodat uw berichten de grootste kans hebben op succes!

Het vraagt allemaal veel tijd, zowel in voorbereiding als in uitvoering. Goed communiceren is immers een onmisbaar aspect van zaken doen. Uw klanten willen u vinden op een manier die voor hen vanzelfsprekend en gemakkelijk is. Wij maken het voor u gemakkelijk.

Wij helpen u met het opzetten van een eenvoudige structuur om uw boodschap via diverse kanalen de wereld in te sturen. Via één aangeefluik uw boodschap verspreiden.
Wij leggen het U uit.

Bovendien vergroot u de kans dat u hoger scoort in Google en dat u gevonden zal worden via de verschillende publicaties.

Wij mogen U succesvol maken? Dan maken wij voor u een gratis analyse om eenvoudig UP-TO-DATE te blijven met uw klanten. Wacht niet langer en contacteer ons.

Wij staan voor U klaar!

Met vriendelijke groeten,


+IVAN JANS | WEB Designer & Google expert
+UP-TO-DATE WebDesign
Tel. +32 89 206 079 | Mob. +32 487 332 177

KEEP YOUR CONTENT UP-TO-DATE WITH GOOGLE
E-mail | Blog | Site www.uptodatewebdesign.com

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo wordt je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

Ontdek Meer