Ontdek de 10 geboden van een UP-TO-DATE website

1. Een degelijke UP-TO-DATE website is een site die goed gevonden wordt met Google met uw  producten & diensten, en niet enkel met uw naam

2. die gemakkelijk aangevuld en aangepast kan worden, (online handleiding)


4. die gekoppeld is aan uw adres op Google Maps en ook verschijnt in GPS-systemen

5. die automatisch kan vertaald worden in meer dan 50 talen (Google Translate)

6. die bezocht en aangepast kan worden met een PC, tablet, smartphone en binnenkort zelfs met Google Glass (= responsive design)

7. waarop bezoekers zich kunnen inschrijven en eventueel uitschrijven voor uw nieuwsbrief per e-mail 

8. waarop bezoekers zich kunnen abonneren op de op uw maat gemaakte Google+, Facebook-, Pinterest-en/of Twitter-pagina (bezoekers worden volgers)

9. waarin uw eigen YouTube-kanaal kan geïntegreerd worden

10.  waarmee u uw bezoekers op de hoogte kan brengen van het laatste nieuws, uw promoties, nieuwe aanwinsten, nieuw aanbod, evenementen, ... 

Het vraagt allemaal veel tijd, zowel in voorbereiding als in uitvoering. Goed communiceren is immers een onmisbaar aspect van zaken doen. Uw klanten willen u vinden op een manier die voor hen vanzelfsprekend en gemakkelijk is. Wij maken het u gemakkelijk.

Wij helpen u met het opzetten van een eenvoudige structuur om uw boodschap via de diverse kanalen de wereld in te sturen. Via één aangeefluik uw boodschap verspreiden.
Wij leggen het U uit.

Bovendien vergroot u de kans dat u hoger scoort in Google en dat u gevonden zal worden via de verschillende publicaties.

Wij mogen U succesvol maken? Dan maken wij voor u een GRATIS analyse om eenvoudig UP-TO-DATE te blijven met uw klanten. Wacht niet langer en contacteer ons.

Wij staan voor U klaar!

Met vriendelijke groeten,


+IVAN JANS | WEB Designer & Google expert
+UP-TO-DATE WebDesign
Tel. +32 89 206 079 | Mob. +32 487 332 177

KEEP YOUR CONTENT UP-TO-DATE WITH GOOGLE
E-mail | Blog | Site www.uptodatewebdesign.com

#Events

Zoek je een inspirerende spreker voor je event of webinar? Wil jij je deelnemers helpen met heel wat handige tips & tricks rond Google en innovatie?  

#Video's

Reeds in samenwerking met

Hoe kunnen wij u verder helpen?