Uw website nu UP-TO-DATE via uw GSM


U bent op vakantie en u krijgt telefoon. Een klant staat bij u aan de zaak voor een gesloten deur. Oops.. vergeten op de website te vermelden dat u gesloten bent. Vervelend.. Wat nu? In het beste geval heeft u een laptop mee genomen en kan u terug naar de hotelkamer om u in te loggen en het nodige aan te passen. In het andere geval weet u niet eens waar u dat zou moeten doen, en moet u uw webmaster zien te bereiken. Hoe dan ook is het updaten van uw website altijd een hoop gedoe. 


Bij een UP-TO-DATE WebDesign hoort een gebruiksvriendelijke & moderne manier om aanpassingen te doen en berichten te kunnen delen. Stelt u zich even voor: U ligt onder een palmboom in de hangmat zorgeloos te genieten van de zon. Plots schiet een idee te binnen. Als u bent zoals mij, kan dat op de meest willekeurige momenten voorkomen. Als u het wilt onthouden, bent u het later weer vergeten. U bent te slotte op vakantie, dus laten we nu niet teveel van uw concentratievermogen vragen. Nee het moet onmiddellijk ergens naartoe zodat het ook uit uw hoofd kan. U neemt uw GSM bij de hand, u opent de Blogger-app en u schrijft uw idee neer in een bericht. U kan het bewaren om later nog verder te bewerken, of u kan het gelijk posten op uw website. Zo eenvoudig kan het zijn.

Enkele bedrijven die al een UP-TO-DATE WebDesign hebben:



http://notarisjoossens.blogspot.be/



http://www.sparwijchmaal.be/



http://www.gervi-wellness-nieuws.be/

http://site.rainpharma.com/
http://shop.rainpharma.com/nl/
http://rainpharma.blogspot.be/


http://www.bodycentrum.be/
http://shop.bodycentrum.be/
http://bodycentrum.blogspot.be/

http://www.professioneelfinancieeladvies.be/
http://professioneelfinancieeladvies.blogspot.be/

http://www.nijsten.be/
http://nijstenverzekeringen.blogspot.be/



http://www.verisol.be/
http://verisolbelgium.blogspot.be/










Kijk hier voor een overzicht van veel meer referenties. Vragen of opmerkingen? Laat het me gerust weten: emiel.jans@uptodatewebdesign.be of bel me op 0473453946. 

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo wordt je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

Ontdek Meer