Uw website nu UP-TO-DATE via uw GSM


U bent op vakantie en u krijgt telefoon. Een klant staat bij u aan de zaak voor een gesloten deur. Oops.. vergeten op de website te vermelden dat u gesloten bent. Vervelend.. Wat nu? In het beste geval heeft u een laptop mee genomen en kan u terug naar de hotelkamer om u in te loggen en het nodige aan te passen. In het andere geval weet u niet eens waar u dat zou moeten doen, en moet u uw webmaster zien te bereiken. Hoe dan ook is het updaten van uw website altijd een hoop gedoe. 


Bij een UP-TO-DATE WebDesign hoort een gebruiksvriendelijke & moderne manier om aanpassingen te doen en berichten te kunnen delen. Stelt u zich even voor: U ligt onder een palmboom in de hangmat zorgeloos te genieten van de zon. Plots schiet een idee te binnen. Als u bent zoals mij, kan dat op de meest willekeurige momenten voorkomen. Als u het wilt onthouden, bent u het later weer vergeten. U bent te slotte op vakantie, dus laten we nu niet teveel van uw concentratievermogen vragen. Nee het moet onmiddellijk ergens naartoe zodat het ook uit uw hoofd kan. U neemt uw GSM bij de hand, u opent de Blogger-app en u schrijft uw idee neer in een bericht. U kan het bewaren om later nog verder te bewerken, of u kan het gelijk posten op uw website. Zo eenvoudig kan het zijn.

Enkele bedrijven die al een UP-TO-DATE WebDesign hebben:http://notarisjoossens.blogspot.be/http://www.sparwijchmaal.be/http://www.gervi-wellness-nieuws.be/

http://site.rainpharma.com/
http://shop.rainpharma.com/nl/
http://rainpharma.blogspot.be/


http://www.bodycentrum.be/
http://shop.bodycentrum.be/
http://bodycentrum.blogspot.be/

http://www.professioneelfinancieeladvies.be/
http://professioneelfinancieeladvies.blogspot.be/

http://www.nijsten.be/
http://nijstenverzekeringen.blogspot.be/http://www.verisol.be/
http://verisolbelgium.blogspot.be/


Kijk hier voor een overzicht van veel meer referenties. Vragen of opmerkingen? Laat het me gerust weten: emiel.jans@uptodatewebdesign.be of bel me op 0473453946. 

Meest recent

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo wordt je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo wordt je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

Ontdek Meer