4 tips om beter gezien en gevonden te worden online

Goed gevonden worden via Google, het liefst op de eerste pagina bovenaan, blijft de wens van elk bedrijf. En met goede reden. Iemand die op zoek gaat naar producten of diensten online, zoekt zelden verder dan de eerste pagina's. Maar met alleen maar te wachten tot men u vindt, kan het een hele tijd (en een hoop geld) kosten om er te geraken. Online succes draait niet enkel om goed gevonden te worden. Je moet ook gezien worden.


En gezien worden wil zeggen dat er ook regelmatig iets nieuws te zien moet zijn. Anders heeft het voor je volgers of nieuwe bezoekers weinig zin dat ze regelmatig bij je terugkomen. Net zoals je een krant niet zou lezen als die niet elke dag wat nieuws te melden heeft. Hou dus je website, sociale media en nieuwsbrieven UP-TO-DATE. Laat dus regelmatig iets van u horen. Gebruik een eenvoudige, gebruiksvriendelijke oplossing die het toelaat om via GSM of email een update te doen.

Daarnaast zal men er zelden aan denken om uw website zomaar op regelmatige basis te bezoeken. Tenzij er een behoefte is natuurlijk. Maar doorgaans zit u ook niet op onze website onze berichten te lezen. Dit bericht leest u dankzij een mailing, of een update op één van onze sociale media. Het is dus belangrijk om daar te zijn waar ook u uw doelgroep is. En dat is op de belangrijkste sociale media, en via e-mail.

Hoe vaak kruipt u nog achter de computer om gezellig wat op het net te surfen of uw mails te bekijken? Het zal steeds minder en minder het geval zijn. Tegenwoordig gebruiken we massaal mobiele toestellen om onze portie dagelijks digitaal nieuws binnen te krijgen. U krijgt een melding op uw scherm, u klikt, u leest, u gaat verder. Zorg dus dat u, uw website en uw communicatie klaar zijn voor mobiel gebruik.


Meest recent

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo wordt je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo wordt je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

Ontdek Meer